Någon som vet?

Hej hej :) Är det någon som vet hur man bloggar från iPhone? Jag loggade in på blog.se, men det fungerade inte att skriva det så - någon som vet om det är någon annan hemsida man måste gå in på och inte blogg.se? Jag vill gärna blogga från min iPhone, det är därför. Skulle bli jättetacksam om jag fick et svar av någon av våra bloggläsare!

Music

Tjenare. Lyssnar på radio typ (NRJ), hehe, de har så bra låtar där! Men de spelar typ "Populare" nu -.- Dåålig! Fast bättre än "Manboy" i alla fall. Vad har ni coolingar gjort idag då ? ;) Hehe, jag har inte gjort något speciellt..
Hehe. Imorgon ska jag få nya Converse och kanske en iPhone!

Mohahahahahaha ♥

Heej. Vet ni.. Jag har legat vaken hela natten på att Helena ska somna, för då kan jag blogga i smyg när hon sover.. Tycker ni att jag ska ta en bild på henne? Nej.. för taskigt. Hon ligger i alla fall bredvid mig här och sover xD Jag lyssnade på min MP3 för att jag inte skulle somna - jag sjöng typ Manboy (som jag hatar) 1000 gånger, Helena märkte det några gånger av de.. Hihi, undra vad Helena kommer att säga när hon ser det här inlägget!
Tumblr_lijmv9vyu71qgke26o1_500_large
Vi säger att den här lilla sötingen är Helena, de sover lika djupt båda två ♥ Och lika söta är de dessutom också! Haha ja.. medans Helena ligger och sover spelar jag massor av roliga spel på Facebook :) Jag kan bara inte somna även om jag vill och försöker. Förut när jag inte kunde somna satte jag massor av krämer i min syrras ansikte när hon sov.. Undra hur hennes reaktion kommer att bli imorgon - när hon ser sig själv helt kladdig i ansiktet! Asså gud, jag har inte sovit på HELA natten, jag kommer aldrig att somna! Men, än så länge är klockan 5 på morgonen, hihi.. Så det finns fortfarande en chans att jag kan somna! Men nu ska jag spela lite till och sen försöka sova igen :)

Tjenare sweetiz ♥

Tjabba, har ni haft en bra natt? (: Hehe.. men hos mig brukar man inte sova så gott, det kan bero på olika saker, tillexempel - 1. Våra grannar har typ fest hela tiden med skithög musik! På köpet är alla fulla och skriker, och en gång kastade de upp massor av grejer på vår veranda. Då vaknar man liksom.. 2. Hehe, det brukar alltid komma typ åskknallar. En gång när min kompis sov över hos mig så hörde vi massor av muller, och då blev vi så rädda så vi sov i samma säng, haha xD ♥ Men i alla fall. Idag sov jag bra.. HaPpY (a) ♥
Haha på bilden MÅSTE självklart jag vara med, Taylor Lautner, Min klass, Vampire Diaries och marsvin :D Allt ser ni på bilden xD ♥ Men snart (okej om några timmar) kommer en sjukt cool tjej till mig ;o ♥

Våffel dagen!

Tjenare! ;)
Idag är det våffeldagen :D GottGott! Någon som ätit än? Inte jag - men ska ;)
<33
Imorgon ska jag till Saaaandraaaaaaaaaa<33 (hoppas jag, hon kanske inte får för sina föräldrar för att hon typ har en spricka i revbenet :()
Ses sen<3
//Helenuu<33

Haha minnen... :D

Kommer ihåg när jag var på Mello 2011 i Göteborg ♥ Haha det var såå kul.. Jättemånga som jag kände var där! David, Lisa, Ella, Madde, Maja.. och säkert flera (: I alla fall - det var superkul! Haha en av de roligaste dagarna på året! Man var där från 19.00 till typ 22.30 eller nåt. Det var ett sorts band som spelade låtar innan själva allt börja. Så att man skulle ha något att lyssna på och inte bara sitta och vänta i en timma. Fast det var mycket mer man kunde göra - ta kort med programledarna, köpa popcorn, köpa roliga grejor.. Ja. Innan allt började kom programledarna fram på scenen och sa att man måste skratta åt skämten, alltid klappa i händerna efter varje låt. Och sen var det nåt man skulle träna på också - programledarna sa att de skulle säga "Jag heter Marie och jag heter Rickard, vad heter ni?" och så skulle man säga "Glenn". De förbreder en alltså så att man vet vad man ska göra.. Sen var det en sak som de sa skulle visas på teven men det gjore aldrig det - de gick runt i publiken och frågade en "Vi heter Marie och Rickard, vad heter du?" och då skulle hon säga "Jag heter Marie, Rickad och Kerstin" (hon hetter Kerstin) men hon gjorde alltid fel hehe, hon sa typ "Jag heter Kerstin", men efter typ 7 gånger blev det rätt och de kunde de fortsätta att fråga alla andra, det var lite svårt för de som fick frågan för det var ju rätt många namn som man måste säga, tillexempel "Jag heter Marie, Rickard, Kerstin, Lovisa, Lars och Julia". Och den som sa rätt först kunde typ vinna något, men sen blev det ju inte av.. Och sen den roliga videon!
Soooo best xd ♥
Nästa år ska kanske Helena följa med mig till Globen och kolla ;o ♥

Gamla bilder !!

Haha, vet inte varför jag har "Yeeaahh" som rubrik, men det spelar ingen roll (: Idag har jag bara vart hemma. Jag har ju en spricka i revbenet så jag kan nästan inte andas. Jag vet inte om jag ska vara hemma imorgon - men om jag ska det så får jag inte vara med Helena i helgen :'( Men tänk om jag inte kan gå till skolan imorgon men känner mig bättre i helgen !? Vi ska ha gäster imorgon - och om inte Helena får komma i helgen får inte de komma heller, ha !! Hihi gud vad elak jag är - men vadå - vi har inte träffats på en månad ;o Asså EN månad!! Hehe... Men jag kommer väl på ett sätt att övertala mina föräldrar om jag inte går till skolan imorgon - jag äger på det ! Här kommer i alla fall lite bilder från när jag var mini liten! Jag är tjejen med ljust kort hår (:
Haha vad ful jag är -.- Men det får man väl bjuda på !!
Hehe, mitt sommarland xD
Vi ska bada :D
Den andra tjejen är min syrra
En ö som finns där <3
Hihi, min syster badar en barbie bakom mig xD Buuuusiigt ♥
Då var det dags att bada dååå (a) ♥
Hehehe ♥
Men det verka bli lite mulet så jag gick upp igen ;)
Sommar mat ♥
Snygga bilder va ;o Meen vi ses (a)

Hellu

Hejj!♥
Förlåt för den skiiit dåliga uppdateringen! Men lovar att blogga mer! Promise! ;)
Idag va det skola då, inget särkilt. Va med mikkis efter skolan, nu sitter jag och chattar med Sandruu<33 Ska till henne i helgen :D Ska bli fuun ;) Men har inget att säga, så byee<3
Haha, jag och Sandra<3

Det var väl längesen..

Ja. Det var längesen jag bloggade här, för längesen! Den här bloggen får inte bli som vår förra blogg - övergiven, inga läsare och INGEN bloggning! Den är raderad nu, och det var därför vi startade denna. För att börja om från början med en ny blogg, ny design, nya läsare osv.. Lite lättare att börja om på en ny blogg än på den samma gamla. Jag trodde att Helena bloggade här, men det gjorde hon antagligen inte ;( Angry !! (:
Ska läsa den nu även om den är ganska gammal (:

Dagens Outfit

Klänning - Kappahl
Tights - Kappahl
Halsband - Venne, fick av en kompis ;)

Här är rubriken ...

TjenaTjena! ;)
Sitter nu vid två datorer.. Haha, ska snart stänga av min egna och sätta mig vid pappas och göra inbjudningar till en filmkväll som ska hållas här om några veckor :D Ringde sandra för nån timme sen, skulle prata med henne om helgen (vi ska va med varann) men så sa hennes pappa att hon hade åkt till akuten eller nåt, och kollade lungorna... stackars Sandra, hoppas att allt är bra med henne!
Vet inte varför jag skriver såhär i mitten... gillar det ;) Men nu ska jag fixa inbjudningarna då ^^ Sen måste jag göra läxa, och sen kanske ta lite te :) Ses!
/Helenuo<3
Ps. Var gjärna med i veckans blogg, på min blogg, klicka här!

Heej!

Var det rätt som vann Mello i år? Jag vet inte, nej jag och Helena mobbar ju ihjäl Eric Saade ;) Vi skrattar åt honom hela tiden, varje gång han sjunger, videoklipp... Hela tiden helt enkelt! Och det blir synd om Eric om han inte vinner ESC!! Haha aja, när vaknade ni? Vaknade för 1 -2 timmar sen.
Fredrik Kempe, Erik Saade och sångfågeln anländer. Vem som är vem får ni gissa själva
Fredrik Kempe som skrev låten verkar nästan gladare än Eric xD

Lite grejjor...

TjenaTjena!
Förlåt, bloggade inte igår för att jag va hos min mormor och morfar hela dan. Vi firade morfar som fyller 76 nästa vecka. c: Blev proppmätt, först åt vi suuuuuuuper god mat (min mormor gör alltid JÄTTE god mat :)) och sen massa godis, och sen tårta... Sen åkte vi hem och tittade på Mello, då åt vi popcorn, bilar, choklad och drack läsk. Sen tittade vi på "I rymden finns inga känslor" och då poppade vi ännu mer... Så när jag gick och la mig va jag så HIMLA mätt... Oj.
Men tyckte ni att rätt person vann Mello? Jag visste att han skulle vinna! Asså, har har så många fans och så... Jag och Sandra va helt galna i honom förra året.. Men nu skrattar vi typ åt honom, hahha mobbare! Skojja ;P Men endå, hans låt? Njaaee, inte så bra, han kan ju sjunga lilla snigel på mello, men han vinner endå, för alla hans fans röstar hela tiden...  Okej, här va det mycket negativt, då får jag väl säga något positivt... Det va rätt coolt med glaset faktiskt, så! Hahha, okej, det kanske alla tycker, men jag vet nt.
Igår va jag också på kappahl, det va halva rea priset, väldigt billigt, köpte två blusar och ett par jeans och ett par tights. Ni kan få se dom lite senare idag.
/Helenuo ^^

Tråkig dag

Denna dagen har varit enormt tråkig! Det ända jag har gjort är att vara inne på datorn (tråkigt om man är inne förlänge), kollat på när min katt sover, kollat på teve.. Inte så kul!? Har ju bloggat också. Efter en stund gick jag ut och fotade, sedan gick jag in igen. Då gick jag till mitt rum och där lyssnade jag på musik och kollade i olika tidningar. Och fotade där inne också ;)
Väldigt oklar bild som jag råkade ta. Nu kom jag på en sak som jag ska göra nu - spela Wii! Att jag inte kom på det förut.. ibland tänker man ganska dåligt. När man har tråkigt går det inte att ha kul, och då kommer man inte på att man kan spela Wii, eller kanske spela Nintendo DS. Men när man har hur kul som helst kommer man på massor av grejer man kan göra. Jaja, nu ska jag spela. Kram ♥

Tjoosaan ^^)

Heej! Vad ska jag göra egentligen -.- Det är bara tråkigt idag och jag sitter hemma, men jag får väl städa tror jag.. Sen ska jag nog göra nåt med någon.. och bara jag vet vem ;) Vikket trååkigt inlägg... jag ska nog sluta.

Godmorgon

Hej eller ja godmorgon. Dags för en ny dag alltså! Och jag vet inte vad jag ska göra...? Haha, kanske att jag ska kolla på Mello ikväll, jag bara MÅSTE :P Jag vill veta vem som vinner asså guud.... jag kan inte föreställa mig någon vinnare. Tänk er Eric Saade i Tyskland, eller kanske Sara Varga (okej det är att överdriva men ändå, vi svenskar är ganska konstiga..).
Gammal bild.. Äter frukost nu, sitter här vid datorn med varm choklad, baguette (stavning!?) och kollar på en film som heter "Isprinsessan". Minns när jag själv ville bli en liten isprinssessa.. Gick på konståkning när jag var liten.

I´m back!!!

Nu kommer det som ni äntligen har längtat på - jag är tillbaka i bloggvärlden ;) ♥ Har ju varit sjuk, liksom Helena. Hon var ju också sjuk, men hon bloggade i alla fall. Det var ju bra, annars skulle nog den här bloggen blivit ungefär som vår förra - ensam och utan kommentarer. Let´s Dance idag då, nu är det nyheterna man måste vänta på, sen får man reda på vem som åker ut!? Och det kommer bli......?? Jaja, i alla fall. Imorgon är det dags för Globen i Melodifestivalen! Alltså finalen!! Asså vem går vidare egentligen? Finns det överhuvudtaget någon att heja på...? Men men, innan jag slänger mig i soffan igen och fortsätter kvällen får jag väl bjuda på lite bilder.
Hon på tidiningen är jag, ahh nu har paparazzin kommit på något om mig igen ;) ♥Kanske att jag är hjälten..
Åsso måste man vara modell för massor av bussar också -.-
Sen ska man vara med på stora bilder i storstäder -.-
Och så ska man vara med på bilder som syns på K Ä N D A konserter -.-
Och sen ska man vara med på massor av mynt också -.-
Och alla fans ska beundra ens bild på nyårsafton -.-
Presidenten av USA kollar på en på teve -.-
Dessutom vill kändisar ta kort med en.. ehm jag är upptagen!?
Haha, där fick ni se och höra lite om kändislivet :D ♥ Jag låter nog ganska kaxig när jag skriver.. ;)

Fredag! :3

TjenaTjena! ;)
Nu har jag nog blivit helt frisk! :) Fast har lite ont i magen, har inte ätit så mycket idag. Men vi äter la middag om en timme eller så, då ska jag äta mycket! Ikväll är det ju Let´s Dance också... Jag gillar inte det så jätte mycket längre... Men det blir lite roligare när det är mindre par också.
Känns som att det va rätt länge sen jag la upp en bild på mig sj, här är den ^^
Har ett linne och mjukis idag, slapp kläder =^.^=
Nu måste jag sätta på mig örhängen... Har inte haft det på tre dagar, hålen får inte försvinna! ;)
Fast det gör de nog inte... Mamma hade inte haft örhängen på 20 år, men de hade inte växt igen.

Sjuk :(

Hejj!♥

Sorry, bloggade inte igår för att jag va sjuk, låg i soffan hela dan, kollade på hela fem filmer! Är fortfarande sjuk, så är hemma från skolan, har vinterkräksjukan, spydde igår klockan 12 på natten, usch. Åt ingenting igår. Men i morse åt jag lite gröt, som jag inte har spytt upp än, så antar att jag börjar bli bättre :) Ska bara slappa vid soffan idag igen.
Imorgon ska vi till mormor och morfar, ska fira morfar som fyller år snart. Så ska göra något kort eller nåt collage till honom idag. Ska också klippa ut tyg och mönstret till min klänning som jag ska göra själv, så får mormor hjälpa mig lite imorgon... Hon är bra på sånt. En gång gjorde hon ett förkläde av en gardin... Hihi, älskar min mormor och morfar<3
Men nu ska jag svara på lite kommentarer och så, bloggar mer sen, byee♥
/Helenuo<3

TjenaTjena!♥
Ville bara slänga in ett litet inlägg :P
Ska snart dusha, göra resten av världen lättaste läxa ;P Och sen se på Simpsons ;D
Sv: Tack dsm<3
Görs?
/Helenuo<3

Dagens Outfit

Lila tröja - H&M
Rosa kofta - GinaTricot
Jeans (syns inte i bilden) - Kappahl
Halsband - Venne, fick av min mormor

Funny and Cute =^.^=

TjenaTjena! ;D
Förlåt för dålig uppdatering på bloggen :C Men nu är jag tillbaka i alla fall C: Det känns som om sandra har tagit någon slag bloggpaus, för hon bloggar inte så mycket på sin egna heller. Men om du läser detta nu Sandra, så är detta till dig:
Jag svarar på kommenatarerna nu!

Jao, det va bara det... =^.^=
Det va ju Fettisdagen, & Internationella kvinnodagen igår. Någon som åt Semla? Det gjorde jag, två stycken ;P
Tittar på lite filmer på YT ville bara visa denna:
Kanske rätt många som har sett den...? Men hahah, den äääger ;)
Den är bara för söööööt!♥
/Helenuu<3

Böker

Tjenatjena ;)
Vet inte varför, men bara tog kort på alla böker jag läser nu, eller alla och alla, tre stycken... Jag bara börjar läsa en bok och sen helt plötsligt sitter jag bakom en annan, men har inte läst klart den andra... Rätt dumt, för man kanske inte kommer ihåg allt sen... Men bilderna, ska inte babbla nu...
Kram från Alice^^
Här är jag i den boken...
Hahahhaa, den är oseriös!!!! Men boken heter Kyssen, det är därför jag gör så...
Där är jag i den...
Sockervadd och svåra val^^
Där är jag i den, försök läsa ;P
Den första boken, Kram från Alice har Suzanne LaFleur skrivit. Det handlar om Alice, vars mamma är så ledsen över att Alices lillasyster och pappa dog i en bilolycka, för ett tag sedan, så hennes mamma sticker, och Alice får klara sig själv, tills hennes mormor kommer och hämtar henne, och det försöker leta upp Alices mamma.
De två andra är av Jacqueline Wilson. Den första, Kyssen handlar om Sylvie, som är väldigt väldigt bra vän med hennes bästis Carl, men på en fest ser hon att Carl kysser Sylvies kompis Miranda, och Sylvie känner svartsjukan komma fram. Carl börjar också undvika Sylvie.
Den andra av Jacqueline Wilson heter Sockervadd och svåra val, det handlar om Flossie som har skilda föräldrar. På vardagarna bor hon hos sin mamma och hennes sin nya kille Steve, och deras barn som kallas Tiger. På helgerna bor hon hos sin pappa som äger ett Kafe, där det går dåligt. En dag säger Flossies mamma att det ska flytta till Australien och bo där i ett halvår, och hon måste välja, mamma eller pappa. Hennes mamma har ju Stev och Tiger, men hennes pappa har ju bara Flossie själv.
Dom bökerna är väldigt bra, tror att dom passar i åldrarna från 9 till 14 eller nåt.

Facebook ;) ♥

Tjenare tjenare ;) Är inne på Facebook och gör massor av roliga test, chattar och mycker mer ♥ Haha ibland har Facebooks test rätt - ibland fel! Kommer ihåg förra året innan Halloween, jag skulle vara vampyr på Halloween. Jag gjorde ett test på Facebook som hette "Vad ska du klä ut dig till på Halloween!?" och då kom det fram vampyr ;) Och jag skulle ju liksom vara det.. Haha om ni skrollar ner lite till inlägget som heter "Jag är helt dum.." så ser ni vad jag har skrivit om en viss person där, och jag vill verkligen inte att jag ska gilla "den här" personen igen -.- Och nu gjorde jag ett till test på Facebook som heter "Vad skulle Taylor Lautner säga om han träffade dig (PS bara för tjejer)" så jag klickade på det. Och vet ni vad det stog att Taylor skulle säga...? ;o
Hahah I HATE IT!!!!! JAG VILL INTE GILLA HONOM, TAYLOR JAG GILLAR DIG MER ÄN HONOM  ♥ HOPPAS JAG...

Lah de swinge..

Hejj!♥

Idag va det skola då, vi hade musik i slutet. Vi har delat upp klassen i tre grupper som ska spela en låt, från uruvision song contest (stavas?!?!) Och jag och min grupp fick norge, en låt som går typ.. la de swinge la the rock n´roll.. äh, jag lägger upp den:

Norge då alltså, men vi kommer ju att låta mycket bättre! ;D Lite svänig va?
Men jag ska spela piano, så det övade jag på idag :)

Efter skolan följde Mattis med mig hem, vi gjorde massa grejor.. Jao..

//Helenuo

Ska äta glass första gången på året nu ;P

Jag är helt...

.... dum i huvudet!! Haha och det tycker nog Helena ENORMT mycket hihi ;) <3 Förra året ÄLSKADE vi Eric Saade, sedan innan sommarlovet hatade vi honom, och Helena gör det fortfarande, det gör jag också, tror jag. Asså hatar honom då. Men asså en sak - är det normalt att kolla på massor av videos på youtube varje gång när man är inne på datorn?? IN LOVE OR WHAT!!!?? Asså jag får inte gilla honom - jag hatar honom, men gör jag verkligen det om jag kollar på massor av videos på honom på youtube :O ?? JAG VILL INTE GILLA HONOM, SNÄLLA!!!!!!

Pleaaazz jag vill inte gilla honom :( Hjälp mig <3 ;) Haha vissa av er tycker nog att det här inlägget är knäppt, men allvarligt talat - jag får inte gilla honom igen, jag vet bara inte varför?? OCH JAG SKA INTE GILLA HONOM IGEN!!!

RSS 2.0