Tittar på film Vikken film? Läs inlägget så får du veta ;)

Hejj!♥
Är förskyld idag, så har stannat hemma från skolan, hoppas att ingen kommer hem till mig sen och lämmnar läxor. På vår skola är det typ så att när någon är sjuk får den som bor närmast den personen åka och lämmna läxor...typ... Menee, härligt att vara hemma ;)
Nu sitter jag insvept i mitt täcke, dricker varm choklad och tittar på The Last Song. Den är rätt bra, sandra älskaaaaaaaaaaaar den typ... hihi, men så ville jag se den för hon sa att den va skit bra ;)
Men nu vill jag fortsätta titta, bara slängde in ett lite inlägg, seya!♥
//Helenuo<3

hej ♥

Asså allvarligt talat - jag orkar inte svara på era kommentarer -.- Haha.. Kommer att göra den NÅGON gång i livet, men inte nu :P Hoppas att ni förstår. Hihi.. Vi får kommentarer ändå men inte så många. Snart är det solsidan, ska ni kolla!? Det ska jag.. Och SNART ungefär klockan 5 i 8 kommer jag att visa bilder när jag träffade bland annat Taylor Lautner här i göteborg ;O  *host* Fast då får ni gå in på min egna blogg.
Jag ser så fail ut på vissa bilder :( <3

God morning

Tjosan!♥
Sorry! Har inte bloggat på ett tag, hade liksom inte lust. Men nu är jag tillbaka i alla fall :)
Idag ska jag och mamma köpa fiskar till akvariet, när jag kommer hem får ni se vilka det blev... Ska tvinga mamma att gå till något fik också, eller i alla fall köpa hem något gott :P
Jag är lite förskyld, snuva. Tror att Mikkis smittade mig. Hon sov en natt med bara filt, sparkade bort täcket så nästa dag hostade hon, snuvig, ont i halsen osv... Och så sovde hon över hos mig och jag blev förkyld, men men... Detta är jag denna morgon:
Jag ser lite fail ut, men aja... trött e jag *gäsp*
//Helenuo<3

The DAY

Tja! Idag har jag ju vart med Klariz! Vi tog typ massor av bilder xD Vi gjorde det både idag och igår. Och ni kommer att få se på ganska många bilder! Idag (kom precis hem) så var vi på ullevi, min pappa får massor av gratis biljetter till grejer. Då träffade jag tennisspelaren Robin Söderling, jag och min syrra tog kort men honom, fick auotograf (stavning!?) och spelade tennis :D Det var roligt. Men om ni vill läsa och se bilder om det får ni ta och klicka här. För nu kommer bilderna med mig och Klara från både idag och igår!
Det var bilderna på mig från idag ;) Här kommer på Klara:
Det var bara en, men här kommer på båda från både idag och igår:
När vi har röda jackor på oss när vi är ute - då är det från igår. Det kommer också några bilder när vi är inne och jag har en rosa tröja, det är också från igår! Men när jag har en vit tröja och en kofta - då är det från idag!
Haha jauu.. Lite av igår och idag tillsammans ;) <3 Dessutom så ramlade jag på studsmattan och nu får jag ha bandage på vänstra foten! Kan inte gå på den.. Bröt benet förra året i November, vi ska nog åka till sjukhuset imorgon och röntga, hoppas inte på att den är bruten eller något annat!!!

Bilder. Tema - svartvitt

Hej! Igår tog jag ju lite bilder med temat svartvitt. Jag har fottat med en digitalkamera, men ska snart få en system! Hoppas att ni gillar bilderna :) En av de på mig är INTE seriös!
Min katt Amanda, man ser inte så bra på den bilden men det kommer bättre :)
Jag hihi, temat är svartvitt :D
Böcker ;)
Haha, det är den oseriösa asså ;)
Jag som hoppar i luften :D
Skor ;)
Gå in hit om du vill se några vinterbilder :)

Home from the school

Tjabba! Kom precis hem från skolan :) Vi hade två prov idag - ett prov imorgon + 40 engelskaglosor och matteläxa -.- Vi hade också spanska läxa till idag och vi hade en spanska läxa i tisdags också! Hade dessutom prov i tisdags med. Men nu skriver jag inte mer om det jobbigaste och tråkigaste! Kan skriva lite om dagen i alla fall.. Började dagen med att åka till spanskan (som är på en annan skola) med Marta, Sonja, Måns, Joel, Aron och Natalie. Sen skulle vi gå av då, och min väska fastnade så att jag, Sonja och Natalie nästan åkte vidare till nästa hållplats! De andra hade redan gått ut. Sedan innan spanskan började gick jag, Marta, Sonja och Natalie till affären och köpte tuggomin! Så vi gick till våra klassrum efter det (vi alla har typ olika klassrum med olika spanskalärare). Sen var spanskan slut då (jag vet, skitspännande -.-). Alla andra i min klass tog typ bussen trodde jag, så jag gick till spårvagnshållplatsen med Sofia, Joel och Viktor. De går i pararell klassen ;) Men vi missa spårvagnen -.- Vi fick typ står där i 7 min, men sedan kom Sonja, Felix och Måns (från min klass) och vi tog spårvagnen tillsammans.. Felix och Måns försökte antagligen vara lite coola - varje gång vi stannade vid en hållplats, sprang de längst hela spårvagnen och gick på längst fram, där vi inte kunde se de (det är ju två vagnar på gamla spårvagnar). Och när vi stannade på nästa hållplats sprang de tillbaka. Vi hade idrott i slutet av dagen, då skulle man brottas -.- Man bytte person som man skulle brottas med varje minut. Jag brottades i alla fall med Sonja, Melinda, Emma, Stina och Albin. Sedan var typ dagen slut, gick hem med My, Sonja, Natalie, Emma och Albin. Men men.. Ska gå nu! Åh just de, när jag och My var ute på rast (man får gå vart man vill då) så hittade vi några coola saker. Och jag hade såklart chansen att fotta!!
Jag och Helena, eller bara Helena eller bara jag på varje bild :O Såå coolt ;)
Orka visa mer -.- Kommer i alla fall blogga senare idag, och då kommer det några bilder som jag tog igår! Temat är svart vitt.. Ses då ;)

Förlåt för att..

Förlåt för att.. hmm! Jag inte bloggat på länge! Har inte haft tid.... Skolan började ju i måndags - vilket resulterar mer läxor = sämre bloggning! Sämre bloggning = mindre kommentarer! Håller på med en design också.. Så jag kommer inte att ha så mycket tid för att blogga denna veckan. Har dessutom ett prov som jag inte har gjort än.. Jag gjorde ett igår men nu är det dags att göra det andra antagligen imorgon! Imorgon är det jobbig spanska också -.- Som om det inte var nog med det! Dessutom har jag missat det typ 14 gånger :O Ska be mamma skriva en lapp till min spanskalärare.. Men nu.. Kanske, kanske, att det här är det sista inlägget (för mig) för denna veckan. Om jag inte bloggar i helgen! Ses då ♥ Kanske att jag bloggar i skolan också!
Gammal bild xD

Candy...

Tjenare! ;P
Första dagen i skolan -.- DET SKA VI INTE GÅ IN PÅ FÖR JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SKOLAN NU!
Men jag lägger upp lite "reklam" eller vad man ska säga. Såg idag att det har kommit en ny kexchoklad, blåbär, värkar det sådär jätte gott?
Alla gör ju allt för att få godis..
Söta<3 Men kanske inte alla, för så fort man har godis på skolbussen kommer alla "Kan jag få, kan jag få?" "Du är skyldig mig godis!" "Kan jag fååå, snäääälla!!!!" Asså, ge upp. Alla ger er inte godis bara sådär...
//Heleno

Ska sitta i publiken i svt ;P

Haai!♥
I inlägget här nere såg jag att Sandra skrev om Mello. Jag tycker inte att det var så jätte bra personer som gick vidare. Men men... Eric Saade gör alltid något specielt. Vatten och Glas, vad är fräckast?
Hans låt va inte bra, men keografin va rätt häftig. Men jag gillar honom inte längre. The Playtones? Okej för att vara sån rocka billy grej va dom väl rätt bra, men vi kan inte skicka dom till Tyskland.
Klockan två ska jag till stan, för vi ska till en teve inspelning. Något program på svt, som vi får sitta i publiken. :P
Så snart måste jag ducha, fixa några bra kläder, fixa håret och allt. Bloggar säkert mer ikväll och berättar om hur det va!
Haha, en bild som jag och Sandra tog sist jag va där ;P
//Helena<3

Inget bra -.-

Jauu.. Det var inte så speciellt bra på Melodifestivalen denna veckan. Fick ingen favorit. Förra årets favo var "Eric Saade" jag och Helena ÄLSKADE honom, men vi gillar honom allvarligt talat inte längre, vi tycker att han är lite töntig. Vi fick en kommentar från en tjej som tyckte att det var elakt att säga att han var töntig när vi inte ens hade träffat honom - men vi tycker vad vi tycker, och det får ni som gillar honom acceptera. Kom igen, alla kan inte gilla honom -.- Eric Saade gick vidare till Globen (det var ganska självklart..). Här är veckans Globen vinnare:
The Playtones och Eric Saade gick alltså vidare till Globen denna veckan. Jag gillar inte Melodifestivalen så mycket längre, det blir dåligare och dåligare för varje år. Och ärlig talat - Eric Saades låt var bättre förra året än detta! Fast hans dans var ganska cool ;P Men men.. Ses imorgon antagligen ♥

Frågestund!

Tjenare! ;D
Här kommer svaren på frågestunden:

Fråga: Vad är ditt favoritgodis?
Helena: Choklad tror jag, hade godis förbud förra året, så när jag smakade igen, så va det inte så gott.
Sandra: Jag har godisförbud, men äter choklad.

Fråga: Var skulle du vilja befinna dig just nu?
Helena: Hmm... i något varmt land på strande med en kall drink, åh vad jag saknar sommaren!
Sandra: På Creta eller U.S.A

Fråga: Vilken är eran favoritfärg?
Helena: Min allra favorit färg är turkos, men gillar andra färger också.
Sandra: Vit, grå, ljus grön och turkos.

Fråga: Tycker ni att man ska förbjuda tobak?
Helena: Ja!
Sandra: Yes!

Fråga: hur gamla är ni?
Helena: Elva, tolv 7 november.
Sandra: 13 år den 25 augusti.

Fråga: vad heter ni?
Helena: Helena xD
Sandra: Sandra ;D

Fråga: varför började ni blogga?
Båda: Vi hade en blogg tillsammans förut också, men den var inte bra så vi gjorde en ny. Plus att våran andra kusin tipsade oss.

Fråga: i vilket program fixar ni design?
Båda: Picasa, lite Picnik och Photoscape.

Fråga: röker ni?
Helena: Lite för liten för det kanske...? Så nej ;)
Sandra: Ehh, ja :D Nej vad tror du? :S

Fråga: festar ni?
Helena: Ehm, liksom inte går på pubbar och sånt... men typ discon med kompisar och så.
Sandra: Typ discon, men inte nattdiscon som typ olika klubbar...

Fråga: hur många läsare har ni?
Båda: Vårat rekord är runt 800 hundra på en dag.

Fråga: vart bor ni?
Helena: Jag bor på två ställen. I en by med mamma, och på landet med pappa, som ligger utanför göteborg.
Sandra: Göteborg, såklart ;D

Fråga:har ni något förhållande?
Helena: Nope, singel ;)
Sandra: Inte just nu

Fråga: hur gammla är ni ?
Helena: 11, snart 12 :D
Sandra: 13 snart.

Fråga: bästa du vet?:D
Helena: Katter och twilight!
Sandra: Twilight, marsvin och katter

 

Fråga: Hur gammla e ni? :)

Helena: 11, snart 12

Sandra: 12, snart 13

 

Fråga: hur många år är ni?

Helena: 11, snart 12, börjar bli lite trött på den frågan -.-

Sandra: 12, snart 13 ^^

 


Fråga: har ni killar?

Helena: Nopp

Sandra: Nej, inte just nu i alla fall...

 

Fråga: e ni bästisar?

Båda: Kanske inte precis bästisar, vi är kusiner. Men lite kanske :)

 

Fråga: favofärg?

Helena: Turkos :))

Sandra: Vit, grå, ljus grön och turkos.


Fråga: favodjur?

Helena: KATT! ♥

Sandra: Marsvin och katt <3


Fråga: har ni något djur?

Helena: Japp, en gullig liten katt som heter Zelda

Sandra: Två marsvin och en katt. Marsvinen heter Lucia och Nosan, och katten Manda


Fråga: gillar ni skolan?

Helena: Det är kul att va med kompisar och så och en del lektioner är kul. Men inte matte tillexempel -.-

Sandra: Nej, eller jo. Det är kompisarna som gör att allt blir roligt. Annars - nej!


Fråga: gillar ni att läsa?

Helena: Aa, det är avkopplande på något sätt, och en del böker kan man bara inte slute läsa!

Sandra: Ja :D om det är en bra bok


Fråga: går ni på nån sport?

Helena: Japp, ridning och badmington :D

Sandra: Dans :)


Fråga: när började ni blogga?

Båda: Vi hade en blogg tillsammans förut också, men den var inte bra så vi gjorde en ny. Plus att våran andra kusin tipsade oss.


Fråga: får jag en länkning nu?

Båda: Japp, nedanför alla frågor ;D

 

Fråga: vad är det roligaste med att blogga? :)

Helena: Jag vet inte rikitgt... allt är kul!

Sandra: Jag dansar bara, men har gått på handboll och konståkning

 

Fråga: Favvo färg?

Helena: Turkos

Sandra: Vit, grå, ljus grön och turkos.


Fråga:Hur gammla är ni?

Helena: 11, snart 12

Sandra: 12, snart 13

 

Fråga: Favvo djur?

Helena: Katt<33

Sandra: Marsvin och katt

 

Fråga: Favvo land?

Helena: Sverige såklart ;D Men gillar varma land som grekland, turkiet och italien.

Sandra: Grekland, det är så vackert där! Och USA, det vet jag inte riktigt varför ;)

 

Fråga: Favvo ämne i skolan?

Helena: Elevens val ;D

Sandra: Musik och drama

 

Fråga: Favvo godis?

Helena: Choklad ;P

Sandra: Jag har gosidförbud, men älskar choklad!

 

Fråga: Vad är det bästa ni vet?

Helena: Katter och Twilight :D

Sandra: Twilight.. Haha nej men jag vet inte? Vad ska man säga?!

 

Fråga: Eran favvo blogg?

Helena: Fokis gillar jag, hon är så söt♥

Sandra: Fokis <3♥

 

Fråga: Varför börja ni blogga?

Båda: Vi hade en blogg tillsammans förut också, men den var inte bra så vi gjorde en ny. Plus att våran andra kusin tipsade oss.


Fråga: Har ni något djur?

Helena: Min katt Zelda♥

Sandra: Marsvinen Lucia och Nosan, och min katt Manda<3

 

Fråga: Bästa mat?

Helena: Thai mat, pizza, tacos och mer!

Sandra Thai mat ♥

 

Fråga: Hemma kväll / ute kväll?

Helena: Hmm... Det bror på vart man åker på en ute kväll, och vad man gör hemma.

Sandra: Det beror på.. Hemmakvällar är så mysiga, men utekvällar är roliga och samtidigt mysiga också. Så jag måste väl säga båda..


Fråga: vilken kamera fotar du / ni med?

Helena: Fotar mest med min webbcam. Men om jag ska fota ute eller nåt så är det en Canon

Sandra: Digitalkamera eller mobilen, mobilen är ganska dålig.. Men ska snart få en systemkamera!


Fråga: favorit färg?

Helena: Turkås :)

Sandra: Vit, grå, ljus grön och turkos.


Fråga: bästa film?

Helena: Twilight filmerna <3 Men gillar också Harry Potter och typ Dr. Doolitle filmerna, Pirates of the carebbean, och min nyaste favvo: Älska mig.

Sandra: Alla Twilight filmerna (såklart), alla piraties av the caribbien (stavning!?) och The Last Song. Och en sorglig film som är ganska bra "Älska mig...


Fråga: bästa bok?

Helena: Twilight bökerna, Harry Potter bökerna. Och alla Jaculine Willsons böker.

Sandra: Alla Twilight serien såklart :D Och en bok som heter Super vadå


Fråga: favorit land?

Helena: Något varmt och fint land.

Sandra: Grekland och U.S.A


Fråga: Bästa sport?

Helena: Ridning

Sandra: Vet inte, kallas dans en sport :S ;)?


Fråga: är eran favorit färg rosa?

Helena: Det ser nog ut så på designen va? Men jag gillar rosa. Men andra färger mer.

Sandra: Nej, det är det väl inte. Rosa är fint, men inte min favoritfärg... Jag tror att du frågar det eftersom att vår blogg är rosa, men vi hade en röstning där våra läsare fick rösta vilken färg vi skulle ha - och det blev rosa.


Fråga: Hur många läsare har ni?

Båda: Typ 800 eller nåt.

 

Fråga: Besöksrekord?

Båda: 800 är det högsta tror vi

 

Fråga: Kinamat eller svensk husmanskost ?

Helena: Jag vet inte riktigt... Kinamat tror jag, fast äter svensk husmanskost är också gott.

Sandra: Kinamat tror jag, men svensk mat kan också vara gott


Fråga: BikBok eller Lindex ?

Helena: Oj, det va rätt svårt... Gillar det lika mycket!

Sandra: Bik bok tror jag


Fråga: Blond eller brunett ?

Helena: Blondin<33

Sandra: Blond xD <3


Fråga: Hundar eller Katter ?

Helena: Katter!!!! xD

Sandra: Katt, men hundar är ju också söta så:D Fast katt mest ♥


Fråga: Sommar eller vinter ?

Helena: Sommar :)

Sandra: Sommar klart


Fråga: Solsemester eller skidsemester ?

Helena: Solsemester, mycket skönare att sola, än att få masa kall snö i nacken... Men gillar skidsemester också!

Sandra: Solsemester tror jag. Skidsemester är grymt kul, men det är ändå så mycket härligare att åka till typ Grekland


Fråga: Kompisar eller familjen ?

Helena: Det är svårt att välja, men en kväll eller så om man ska välja, tar jag kompisar :)

Sandra: Oj.. Båda är lika viktiga. Men ärligt talat just nu är jag med familjen ganska mycket, jag är med kompisar också.. Men måste träffa mina kompisar lite mer, så just nu är det kompisarna


Fråga: Dator eller teve ?

Helena: Dator, man kan faktiskt titta på teve där ;)

Sandra: Datorn! På datorn kan man ju kolla på teve också, och ta med den överallt (om det är en laptop) ;)

 

Fråga: på vilken hemsida/program har ni gjort eran design?

Båda: Picasa, lite Picnik och Photoscape.


Fråga:  hur många läsare har ni per dag ungefär?

Båda: 300 är normalt på en dag.


Fråga: favoritfärger?

Helena: Turkos

Sandra: Vit, grå, ljus grön och turkos.

 

Fråga: Hur gammla är ni?

Helena: 11, snart 12

Sandra: 12, snart 13


Fråga: vilket är era favo djur?

Helena: Katter<3

Sandra: Marsvin och katter ♥


Fråga:  Har ni några husdjur?

Helena: Katten Zelda♥

Sandra: Mina två marsvin och en katt ♥

 

Fråga: vilka är era favorit filmer?

Helena: Alla Twilight, alla Harry Potter Dr. Dootile och Älska mig

Sandra: Twilight filmerna, Pirates of the carebbean filmerna, The last song och Älska mig


Fråga: Vilken stad bor ni i?

Helena: Ingen stad, men liksom en by utanför göteborg.

Sandra: Göteborg ♥

 

Fråga: Hur fixade ni klockan i hörnet?

Båda: Vi går in på en hemsida som heter clocklink.com, men det är ganska svårt att förklara hur vi gör, så ni får en länk till en sida där ni kan läsa det på: http://www.designadinblogg.se/lagga-in-en-klocka/

 

Fråga: Har ni killar?

Helena: Nope

Snadra: Nej, inte nu.


Fråga: När fyller ni år?

Helena: 7 November

Sandra: 25 Augusti


Fråga: Är råsa eran favoritfärg?

Helena: Inte riktigt min favorit färg, jag gillar det. Men andra färger mer.

Sandra: Nej, det är det väl inte. Rosa är fint, men inte min favoritfärg.


Fråga: När får jag länkningen?

Båda: Den kommer nedanför alla frågorna ;D


Fråga: Vem är helena och vem är sandra?

Båda: Om du kollar på Headern så är Sandra på den bilden högst upp, och Helena är då såklart den andra ;D

 

Alla som ställde över tio frågor, fick en länkning, här är dom:

http://linarebecka.blogg.se

http://malvampyr.blogg.se

http://lakriisklubban.blogg.se

http://tovesegnablogg.blogg.se

http://hannaatyp.blogg.se

http://uddasak.blogg.se

 

 

 

 

 


Nya kläder... igen!

Igår när jag kom hem från Helena köpte jag tre par jeans och ett par fjärilsrosetter :) <3 Jag har shoppat 3 gånger denna veckan.. Ganska mycket faktiskt! Så totalt har jag nog shoppat får 5000 denna veckan! Ska tänka.. jag har totalt köpt: fem tröjor, tre jeans, 7 hårsaker, 2 läppglans, 1 parfym, svarta skinnbyxor och något mer.. så ja totalt har jag köpt 19 saker. Tror allvarligt talat att jag kommer köpa något imorgon också..
En bild som Helena tog på mig igår. Ett vårtecken, ser ni vattnet!? Om man zoomar in ser det ut som sommaren, då vill man nästan bada ;) Imorgon ska jag i varje fall åka till en ö med några. Och plugga -.- På kvällen vid 5 ska jag och min familj gå på en spansk resturang, det var meningen att vi skulle göra det igår men vi hann inte. Vi kanske ses mer ikväll ♥ Kram.

Ett litet inlägg

Hei!♥
När det gäller frågestunden, så är den klar, men Sandra måste bara skriva i några svar.
Så den kanske läggs upp någon gång idag, annars får vi se när det blir.
Igår åkte Sandra hem :( Så idag får jag se vad jag ska göra, kanske va med en kompis eller vara hemma och baka? Men det har varit lite dålig uppdatering nu på bloggen, förlåt oss så mycket! Men Sandra har sagt att hon måste ta en bloggpaus, typ i en månad eller så. Så då måste jag blogga extra mycket! Sandra tar alltid hand om kommentarerna och så, men nu får jag göra det då... Hoppas att det går bra! Men hon bloggar säkert idag!
//Heleno<3 (mitt nya smeknamn som Sandra gav mig >.<)

Frågestund!

Hejsan allihopa!

Nu är Sandra hemma hos Helena, så vi tänkte ha en frågestund!
Ställ så många du vill! Ochkom ihåg, att du kan inte ställa en fråga till bara en av oss, så om du skriver "du" så svarar båda endå. Vi svarar på alla frågorna imorgon vid tolv tiden eller så.
Ställer du minst tio frågor, länkar vi dig. Vi svarar på ALLT! ;D


Älska mig

Tjosan ;D

Gud, vad min hud är torr. Vet ni varför? Jag såg världens sorgligaste film, jag grät och grät... Har inte gråtit så mycket på åratal. Den heter Älska Mig, handlar om en tjej som blir mobbad i skolan.... det kanske inte säger så mycket, men ni får titta på den, så får ni se om ni gråter lika mycket som jag! Så jag lägger upp den här för jag tittade på den på YT, så det är 6delar, lägger upp alla, här kommer första:

Inte så jätte sorgligt än. Men snart kommer det

Inte så jätte sorlgligt här, trean:

Skit taskigt! Här kommer fyran, där grät jag som mest

Grät du? :'(

Sista kommer här

Det lyckliga slutet, vad tycker ni om filmen?


Varmt bad ♥

Hejsan^^ Jag badade precis, det var jätteskönt. Först tyckte jag att det var för varmt, men efter en liten stund för kallt så jag ville bara ha varmare och varmare :D Jag satt i badet i ungefär en timma, efter det tog jag på mig pyjamas och nu bloggar jag och dricker varm choklad ♥
Haha xD Ska i varje fall upp ganska tidigt imorgon.... Ungefär vid 7, jag tycker att det är tidigt för att vara lov ;D Jag kanske bloggar någon gång på dagen, vi får se. Annars bloggar jag hos Helena <33 Men nu ska jag sova xD

Idag var det bowling och shopping ;D

Tjoo!♥

Idag va det kul, jag och Mikkis åt på mc´donals och på ett café, bowlade och shoppa:D
Detta köpte jag:

Ur & Penn - 69:-

Kapphal - idag 80:- annars 149:-
Och hårnålar, orkade inte ta kort på det. Alla vet väl hur ett par vanliga svarta hårnålar ser ut, eller? ;O
Inte så mycket shopping, men what ever? Nu måste jag städa så att en madrass får plats i mitt rum, det är rätt stökigt, och en madrass ska komma för att Sandra ska sova över<33 Fast hon får sova på tre stycken, då blir det skönare ;P


//Heleniz xD

Veckans planering

Det var alltså veckans planering ;) Vet inte vad jag ska göra på söndag, inte lördag heller... Men vi får väl se. Jag ska i alla fall kolla på melodifestivalen på lördag, och solsidan på söndag xD

Haha ♥

Jag var ju och kollade på Melodifestivalen live i Göteborg. Kul ;D
Hhaha i love it ♥ Det är ju text med där också så jag brukar sjunga med xD På Melodifestivalen klappade alla händerna, och för er som undrar hur vi som är och kollar live kan se de där reklamgrejerna: det visar de på stora skärmar! Och det här är om en helt annan sak, till en person: Vi tar inte åt oss! Bloggar mer sen ;D

Chek Out The Video! >.<

Tjoo!♥

Längtar till imorgon, och onsdag, imorgon ska jag bowla med Mikkis, och på onsdag kommer Sandra hit! <33 Vi ska ha super fun! För en stund sedan tittade jag på en massa videor, med massa frisyrer, och jag fastnade för denna, det är lättare än jag trodde, och snyggt.

Hämta hårnålar, hårsnoddar, hårborste och hårspray, för det behöver du till detta:   (du måste kunna engelska också, men man kan ju alltid försöka även om man inte kan!)


Lycka till!

//Heleniz xD


Alla ♥ Dag

God Morning!♥

Shit va tidigt jag vaknar hela tiden, jag vaknade halv åtta. Men gick upp åtta.
Men idag är de alla ♥ dag! Denna får ni:


Idag ska jag vara med Mikkis, vi ska ge varann ♥ presenter.
Men bloggar mer sen!

//Heleniz<33

Godnatt ♥

Hejsan alla läsare, men hejdå^^ Jag kommer att blogga denna veckan ut, men sedan blir det en låååååång bloggpaus! Hur kan man sluta blogga liksom ;) Jag satt och gjorde ett litet collage på bilder från sommaren 2010. Hoppas att ni uppskattar bilderna :D
Hiss eller diss? :D Dessutom, vår nya design! Hiss eller diss? Imorgon ska jag shoppa med min kompis, mer om det imorgon. Godnight everybody ♥

Veckans blogg!

Hejj♥

Nu har jag lottat, och namnet jag drog var SARA

Grattis till dig♥ Tryck på bilden för att komma till bloggen!
Och så är det ju alla hjärtans dag imorgon, så du få länk i menyn, så länge bloggen finns!
Plus denna coola:                      (gjorde den för att jag inte hade kul)

 

//Heleniz<33

Veckans blogg!

Tjenare! ;D

Det är bara två som har varit med i veckans blogg, så ni kan fortsätta att anmäla er till det, gör det här!
Om nån dag, typ imorgon eller så, lottar vi fram vinnaren!


Röstningen är avslutad

Nu är röstningen avslutad^^ Och idag ska alltså vi börja med en helt ny design. Alla fick rösta på färgen som de tyckte att vår nya design ska ha. Och nu har vi alltså ett resultat ;) Och alla får ju självklart en länkning! Så här var resultatet efter 29 svar på omröstningen Vilken färg vill du att vår nya design ska ha?
fnul.se
Rosa: 34%. Grått: 17%. Färgglatt 24%. Turkos 14%. Svart: 10%.
Och då ska våran design bli rosa! Alla som röstade får en länkning som vi lovade.

http://aboutjajja.blogg.se/
http://fashionbydolly.blogg.se/
http://bloggamandas.blogg.se/
http://beattriicee.blogg.se/
http://arviiiiidsson.blogg.se/
http://mmmirja.blogg.se/
http://nellyfransson.blogg.se/
http://ellagron.blogg.se/
http://emmaalundmaark.blogg.se/
http://sveaa.blogg.se/
http://twinblogg.blogg.se/
http://esseys.blogg.se/
http://hannaatyp.blogg.se/
http://oliviastenlund.blogg.se/

Gårdagen

Tjaau!♥

Förlåt för att jag inte bloggade igår, och kanske i fredags också!
Men nu är jag här! Och varför jag inte bloggade igår, får ni veta här:

Vid elva tiden åkte vi till en tygaffär, det var hur mycket folk som helst, och långa köer till kassan. Så vi åkte till en annan, precis bredvid... Vi letade efter ett mönster på en klänning. Och där fans det hundratals olika, så vi började bara att leta, till slut hittade vi en som jag ska göra:

Jag ska göra den som är i mitten, men kortare, och ett annat tyg.
Så när vi hade köpt den så fick vi åka tillbaka till den andra tygaffären, och där köpte vi detta tyget:

Sen åkte vi till Djurmagasinet, för att köpa grejer till akvariet.
Vi köpte en sten, en slags pinne, växter och sand. Sen skulle mamma köpa lite godis till kvällen. Så då gick jag in i en annaan affär, och köpte denna söta till min bästis Mikaelai Alla hjärtans dag present:

Sen åkte vi hem och åt pannkakor<3
Nu kanske ni tror att det va slut, men nej. Nu skulle vi fixa akvariet. Vi tvättade sanden i 3 timmar!!!
Sen la vi i växterna och lite annat, och sen vatten såklart. Allt det tog 5 timmar!!!
Så klockan åtta, åt vi middag, samtidigt som v såg mello. Men de va inga bra denna gången.
Akvariet blev fint i alla fall, fiskar köper vi nästa vecka.


Bloggar mer sen!♥

//Heleniz


Irriterande

Jag skulle blogga här precis som vanligt. Men plötsligt kom min pappa och ville lyssna på en låt som han tyckte var bra på you tube, det var någon gammal dålig låt -.- Sedan så ville han lyssna på en till, och en till osv. Han lyssnade på 6 stycken. Sedan var jag tvungen att gå på toa, och när jag kom tillbaka satt pappa på MIN stol och lyssnade på olika låtar på MIN dator. Han har en egen dator, han kan väl använda den istället? Och nu precis kom han igen och lyssnade på 4 låtar till!! Tillslut blev jag lite arg och sa till att jag ville ha MIN egna dator och att han fick gå in på sin... Föräldrar är lite jobbiga ibland -.-
Gammal bild som jag var sugen på att lägga upp ;)

Design på gång

Bara så att ni vet så är det en ny design på gång :D (Y) Men jag råkade börja med den här, så nu är det blogg.se designen Flowers :S Jag gör ju alltid mina designer på "blondeegirls.blogg.se/design" typ. Bara det jag ville säga.. Förresten det är dags för en röstning nu när det är en ny design på gång, NI ska få bestämma färg och tema på den. Så rösta här, tryck på det du tycker. När du har röstat skriver du i en kommentar att du har röstat så länkar vi dig!

Omröstningen Vilken färg vill du att vår nya design ska ha? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Jaha... då var det rubrik?

Haha, asså herregud! Hur ska man kunna hitta på en rubrik när man inte vet vad man ska blogga om^^? Om man VET vad, typ tips eller något är det hur lätt som helst men annars -.- Igår var jag på melodifestivalen genrepet i Göteborg i alla fall! Det var jätteroligt tryck här om du vill läsa mer om hur det var där, orkar inte beskriva allt igen. Vi shoppade lite innan också, två saker som jag hade beställt hem som jag fick igår och två saker som jag köpte i Scandinavium. Nästan alla hade kaninöron eller lampor som blinkade, i mitt fall söta kaninöron^^
Sminkkit ♥
3 glittrande ögonskuggor och 6 glittrande läppglans♥
Flytande eyeliner, förpackningen är såå söt ♥
Melodifestivalen halsband :)
My sweety kaninöron <3 :D

Tjau bloggers <3

Tjena ^^ Det här "^^" är mitt nya favorittecken^^ Haha.. ;) Kan inte blogga så mycket nu, har lagt ner den mesta tiden på min egna blogg just nu. Jag menar här är det ju i alla fall två bloggare, än min blogg som är helt ensam utan mig och alla kommentarer :( Men jag bloggar eventuellt ikväll vid 9. Nu snart ska jag till genrepet av Melodifestivalen här i Göteborg! Det börjar klockan 19.00.. Men först ska vi ju självklart äta pizza :P Och ducsha, och välja kläder och göra oss i årdning. Som sagt är det ganska mycket att göra! Men jag lägger mer tid på er i helgen, då jag imorgon (kanske till och med ikväll) börjar med en ny design, eftersom att Twilight, mae... Men men, nu måste jag göra alla saker som ska göras. OMG HUR SKA JAG HINNA :O Bye ♥
/Sandra

SORRY!

Jag har inte bloggat här sen i fredags senast, tror jag... Men jag är sjuk, jättesjuk. Fast nu känner jag mig lite bättre. Så jag smyger in i datorrummet och går in på en dator som inte är avstängd. Det är min syster dator.. Jag orkar inte sätta på min egna, då kommer jag bara hålla på i flera timmar :S Men om jag tar min systers lär jag knappast fastna, den är så otroligt seeg. Jag ska börja blogga igen på fredag tror jag, eller lördag. Då ska jag även börja med en helt ny design, eftersom att vi inte är så stora Twilight fan som det ser ut på designen... Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är lite töntigt nu, men sch säg inget till Helena ;) Okej ni vet vad som gäller men nu kommer min syster så måste gå. Hejdå!! Svarar på kommenterar senast på lördag - tidigast på fredag.

Veckans blogg!

Hej alla sötisar♥

Förlåt för så dålig uppdatering på bloggen av både mig och Sandra!
Och designen... öh... Ska bytas snart!
Men jag tänkte ha Veckans Blogg! Så va med, vettja! ;D


//Helenizz<33

My day!

Tjoo!♥

Idag va Milla, min kompis här. Hon fick sin julklapp idag... Jag är ju lite efterbliven xD
Skojja, vi träffades efter julen, men då glömde vi att ge varann presenterna. Och nu hade inte hon sitt paket till mig, så jag får vänta lite till...
Men vi bakade cupcakes
Har ni haft det kul idag då?
Ska gå och duscha nu, så vi hörs imorgon eller på tisdag.
Är inte helt säker på att jag kan blogga imorgon, badmington.
Men plikten kallar...

//Helenizz<33


Chokladpudding

Tjoo!♥

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag!
Har haft fullt upp, i torsdags red jag, i går va jag med Mattizz, och sovde över hos henne.
Och idag har jag varit på stan.

Idag är det melodifestivalen, kul! :D
Ska äta chokladpudding sen, mumsigt :P




//Heleniz xD

Orkar inte ..

Orkar inte svara på era kommentarer. Men ni får svar imorgon kanske, eller på söndag. Är sjuk ;(

Svar på en fråga

Hej här kommer en fråga som vi fick av en av våra läsare!
Där ser ni frågan och svaret :) Hoppas att du blir nöjd med ditt svar och kolla gärna in de olika bloggarna också.

Myskväll = idag!

Haha, man brukar inte ha en myskväll på en torsdag va? Men idag ska jag och min syster ha det ♥ Mina föräldrar ska på någon fest på Liseberg eller något så jag ska passa henne. De kommer hem vid 10. Så jag och min syster ska äta pizza och efter det mysa framför någon film, min syster får bestämma. Till filmen ska vi äta chips med dipp <3 Det kommer att bli mysigt. Men måste övertyga min syster om att det inte finns tjuvar i huset, hon brukar bli livrädd och låsa in sig på toaletten, haha xD Nu ska jag svara på kommentarer.

Nu ska jag svara på kommentarer. Kanske att det blir ett inlägg senare ikväll ses♥

Planerar resa..

Tjena tjena :D Just nu sitter vi här och planerar resan till Kreta i September. Vi bestämde hotell, det är Nazar eller något ;) Det är ett vattenpalats men ändå så härligt och mysigt! Ni kan få se lite bilder på allt ... ♥
Om man inte vill bada ute kan man bada inne också :)
Fast det är ändå bäst att bada ute.. Längtar ♥ Det kommer även mer bloggning idag!

<33

Tjoo!♥

Har nyss duschat, så är ren och fin :D
Jag i min söta pyamas :D

Jag tycker att den är söt, eller vad tycker ni? xD

Kanske inte hinner blogga imorgon, ska rida och kommer hem typ åtta.
Sen ska jag duscha, göra läxa, äta och sådant.
Men ni får ha en bra dag imorgon! ♥

//Helenaaaaaaaa<33

Dagens bra och dåliga

Jag blev klar med världens jobbigaste skoluppgift! Jag är ju sjuk och måste jobba hemma. Det tog mig hela dagen men det var verkligen värt det! Så nu slipper jag den uppgiften, jag är stolt över att det tog så snabbt för mig att göra den ^^ Jag menar för vissa i min klass tar det 5 veckor :S
Jag har fått väldigt ont i ögonen på grund av att jag har varit inne på datorn exakt HELA dagen. Min uppgift till skolarbetet måste ju göras på datorn och ja... Det tog mig hela dagen. Och jag måste vara inne på datorn mer idag för jag lovade min lillasyster för tre veckor sedan att jag skulle göra en header och design till hennes nya blogg.. Och det måste jag göra nu -.-

Smått och gott :P

Hallu! ;D

Idag va det skola dåå, hade ont i magen hela dan :(

Dagens outfit:



Vi ska snart skaffa aqvarium!
Det blir funnie! :D






Glitter. Glitter har så snygga smycken! Fast alla smyckesaffärer har väl det men... Affärerna är snygga också. Mysiga lampor och så. Man kan stå och titta på smycken där i evigheter!


Matte. Det är så booooooooring. Man får ont  huvudet. Man ska bara räkna, och räkna och räkna... Det är så jobbigt. Den som kom på det va rätt dum... Men i alla fall, det är riktigt diss!

//Helenaaaaaaa<33


Pluggar ...

Tjohej!! Just nu pluggar jag, haha okej jag bloggar men jag SKA plugga :D Jag är ju sjuk och eftersom jag inte vill komma efter i skolan så måste jag göra allt här hemma -.- Men vem vill komma efter i skolan? Min mamma har gjort upp ett jobbigt program, haha vi har skola här hemma i två timmar varje dag om jag och min syrra är sjuka. Boring men man får mycket gjort i alla fall..
Fast riktigt såhär mycket för vi inte göra som tur är, men i skolan får vi det -.-

Gör Cullens hus i Sims 3

Tjenare. Här är ett tips till er som älskar Twilight OCH älskar att spela Sims 3! Jo, här är nämligen en video där ni får se hur man gör, då ni kollat på videon kan försöka göra ett eget Cullen hus i Sims 3. Det är jätteroligt, fast väldigt svårt och det tar ett tag om man inte är så bra på det här med Sims. Men det spelar ingen roll, om man vill att det ska vara snyggt så ska det helt enkelt ta ett tag att göra allt också. Men som vanligt så funkar inte HTML så ni får gå in på länken istället, tryck här för att komma dit. Men såhär blev i alla fall resultatet.
Coolt va? Fast videon är ännu coolare, så checka in den.. 

!

Hei!♥

Förlåt för att jag inte bloggade igår, jag va på badmington. Och hade 3 läxor -_-
Men på badmingtonen stukade jag foten :(

Jag gör typ en klänning till min musiklärare varje vecka (ritar då) denna veckan ville hon ha en godisklänning oc ett godis halsband. Så nu ska jag gå och sköpa lite godis då :D

Idag va det riktigt slaskigt! Väääääldigt...
Det är jobbigt, men vill att snön ska fösvinna, är jag ensam om att tycka det?
Tror inte det i alla fall!

//Helenaaaaaa<33

Dagens outfit:




RSS 2.0