Melodifestivalen 2011

Tjenare alla goa läsare ♥ Idag bokade jag biljetter till melodifestivalen 2011, eller ja.. Till genrepet, det fanns inga kvar till det som inte är genrep, but who cares?? Det är den 11 Februari klockan 19.00 på en fredag, ja efter skolan då. Tycker att det är mycket roligare att gå på melodifestivalen efter skolan, då längtar man hela dagen och jag tycker att den känslan är skön ♥ Och det blir mycket roligare också när min kompis Madde också ska dit <3 Haha oj, kom på att det är lov då Vecka 7, skönt! Då har man mer tid på dagen och göra sig i årdning och så typ ;D Jag har aldrig varit på Melodifestivalen förut, har inte ens varit i Scandinavien så... Det ska bli mer än kul! Ska någon av er gå på Melodifestivalen i år?
Idag har jag i varje fall varit hemma... Jag är ju sjuk -.- Jag är sjuk heeeeeeeela tiden tycker jag ;( Men vi ses INTE imorgon utan på onsdag. Imorgon kan jag inte bara ägna tiden åt att vara inne på datorn, jag måste sova också för att må bättre :D <3

OMG!!

Jag var ju sjuk näästan hela förra veckan (såå typiskt mig), så jag glömde att vi skulle bli klara med ett väldigt, väldigt viktigt arbete V.5. Jag har ju inte gjort något alls ;O Men jag gick in på vår klassblogg och letade runt, som tur var hittade jag den där "lappen" eller texten om vad man skulle skriva om där, så jag ska skriva ner lite om mitt land (vi ska redovisa om ett land inför klassen, jag har Kina) och ta med den lappen till skolan! Jag är en räddning i nöden.. <3 Haha ;)
/sandrouu <3

Söndagar suger ;(

Haha.. Det är fortfarande helg men ändå, jag hatar söndagar!! Dagen före måndag -.- Jag känner alltid att jag vill vara rädd om söndagen, haha. Liksom, inte göra något så att det går för långtsamt. Ganska knäppt och man har ju hur långtråkigt som helst.. Men jag gjorde en bild på mig och Helena precis :P
Hahahhaha ;)

Längtar till Våren...

Hejhej!♥

Idag blir det ju riktigt fint väder, solen lyser in i vardagsrummet, så att dammet snyns, ja det där dammet som flyger i luften...


Nu vill jag att våren ska komma... Längtar!
Dom här är i våran trägård nu.
Skojja! Men jag önska att dom va det! Första blomman på året är ju denna^^

Men vi ska måla om mitt rum idag! Hoppas att det blir snyggt, i får se när vi är klara.

//Helenaaaaaaaa<33

Lördagskväll ♥

Jag älskar lördagskvällar!! Då brukar hela familjen sitta samlad framför en bra film och äta popcorn eller chips. Idag blev det HP6 (förkortning av Harry Potter 6). Men före det åt vi thaimat! Det är så gott, och jag är mätt än. Jag testade popcorn med dippsås, en av våra läsare tipsade om det och det var faktiskt gott :D Förlåt för att jag inte bloggade idag, men nu bloggar jag i alla fall. Kommer att blogga imorgon också självklart, då får ni se vad jag ska hitta på!
Hoppas att ni sover gott nu :) Så ses vi antagligen imorgon.

DS :D

Hallu!♥

Idag va Mikkis här, vi tittade på Vapire Sucks, gorde 3 musikvideor och 1 program, hihi :D
Spelar DS nu, kolla:




Hihi<33

//Helenaaaaa<333

Veckans hiss och diss!

Uggs
Uggs är så sköna och söta! Särskilt nu när det är kallt. De finns i nästan alla färger. Oäkta eller äkta, de är lika sköna ändå! I USA har man det till pyjamasen, och sover med det. Det rekomenterar jag INTE, visst det ser sött ut, men det blir för varmt vilken årstid det än är. Så uggs rekomenderas till vintern. Ni måste också tänka på att uggs inte tål vatten! Uggs är mest till om man ska gå till affären när det är kallt ute tillexempel, eller en kompis, inte när man går på skogsvandringar eller annat, då gäller kängor! Robert Pattinson och Justin Bieber hatar uggs på tjejer. Hur kan de? Det som är såå gulligt ♥
Solglasögon
Det spelar ingen roll om det är på sommarn eller vintern, solglasögon är lika snygga ändå! På sommaren har man de när det är soligt ute, samma är det på vintern. Fast man behöver inte bara ha de när det är soligt ute, det snygga är att ha solglasögon vilket väder det än är! Visst, många tycker att bara fjortisar har solglasögon på vintern tillexempel, men det gör i varje fall inte jag! Tycker att det är grymt coolt (snyggt) att ha solglasögon när man vill, inte bara när det är sommar! Jag älskar också piloter, gör inte ni det?
Moonboots
Visst, vissa älskar det men inte jag! Det är så jäkla fult, förlåt till er som gillar det men kom igen! Har ni ögon att se med? Använd de! Jag tycker att de ser klumpiga och tjocka ut, och de ser också väldigt gamla ut ;/ Alltså gud, kom igen! Moonboots? NEJ TACK.
Pälsmössor
Pälsmössor är mer än fina. Bli inte "arga" på mig nu bara, men alla har olika åsikter, hoppas ni förstår det. Men det ser så grymt fult ut! En stor sak på huvudet, och det ser mycket mer än fint ut. Den ser för stor ut och vääldigt fluffig. Skulle inte ens våga tänka tanken att ha på sig en sådan.. Det är inte snyggt någonstans!! Hellre en keps än den, till och med ;O Så nej tack, för mig..
/Sandra

Fredagsmys!

Idag är det ju fredag! Och det betyder? Fredagsmys!! I mitt fall framför Let´s Dance med popcorn och choklad ♥ Ni har hört låten fredagsmys va? Tänkte lägga upp den här på bloggen men HTLM funkar typ inte :( Men ni kan i varje fall kolla på den här! Snart ska jag äta middag, men före det ska jag kolla på anagina show!
Kram. Kanske att vi hörs senare :)

Fredaaag! xD

Haaj! xD

Idag va deet skola då, ni kan gå till min blogg för att se hur jag såg ut :P
Tryck här!

Ikväll ska jag nog titta på Let´s Dance, vad ska ni göra? Kanske äta popcorn, chips och så?

Har ni en sån här cool?
Det har jaaag xD
På fredagar brukar det stå såhär på bussarna "Äntligen Fredag!" Det är ju sant, äntligen!
Men på måndagar står det "Äntligen Måndag!" Vem vill att det ska bli måndag???


//Helen!$

iPhone... ♥

Vem vill inte ha en iPhone? Tänk att få ha en egen, alldeles egen iPhone. Bara ens egen ♥ Men nu är det ju så att iPhones är väldigt dyra också ;( Tänk att få ha en sådan här i handen.. som bara är ens egen.
Tumblr_kqc8l6xyfa1qzvk4co1_500_large
En iPhone med väldigt fint skal. Ungefär som Fokis iPhone skal!!!
Tumblr_lfk78clzvt1qcy8x7o1_500_large
Också finns det vanliga också.
Tumblr_le9itgcqgk1qfh3g0o1_500_large
Om man ändå fick vara så glad <3 Fast sedan.. Man tror att man ska bli mycket gladare än vad man egentligen blir, som när jag ville ha en rosa snygg och väldigt populär mobil, jag trodde att jag skulle bli världens gladaste. Men när jag väl fick den så nej, visst blev jag glad men inte så.. Vissa som inte är särskilt rika tror att allt kommer att bli bra när man får precis vad man vill! Jag brukar få vad jag vill, inte med en gång, men när jag har önskat mig det ett tag! Men man blir inte så glad av att få vad man vill... Det är mycket roligare att längta efter saken.. Tycker jag, även om man blir jätteglad när man väl får vad man vill.

Söta kläder!<3

Heei!♥

Idag har jag ridit, och blev sååå himla kall, så jag fick ta ett varmt skumbad. Sen åt vi varma mackor<3
Vad tycker ni om dom här söta kläderna?






Sååå söta<33 Guud <3

Hinner tyvärr inte blogga mer ikväll!

//Helenaaa<33

Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren vid 11. Jag ska ta bort min tandställning! Äntligen <3 Det ska bli skönt.. Kanske att jag bloggar mer ikväll, men just nu så ska jag spela sims 3 :)
//Sandra <3

Gör en egen rengöringskräm!

Det är jätteenkelt! Att göra en egen ansiktsmask är kul, jättelätt och dessutom bra för miljön. Nu gör vi ju naturen en tjänst :) Den här krämen både luktar och smakar gott, inte för att vi ska äta den.. Dessutom går den jättebra att rengöra huden med!
Nu ska man ju göra den också. Såhär gör man: Du börjar med att skala grukan och kiwin, skär dem och jordgubbarna i bitar och sedan mixar du ihop med stavmixer. Om massan blir lite rinnig kan du ju alltid lägga i lite havregryn. När massan är klar tvättar du din hud med ljummet vatten. Massera sedan in rengöringskrämen och så låter du den sitta i 10 minuter! Sedan tvättar du av den med varmt vatten. Inte så svårt va?

Fem saker du inte visste om Helena...

... Jag säger alltid när jag har fel "meen aja!"
... Jag vill bli designer, har gort olika saker som rosetter, en kjol och nu håller jag på med en klänning som blir klar ungefär vid skolavslutningen, så jag ska ha den då!
... Jag tycker att dom som köper märkeskläder bara för att passa in är rätt töntiga, men dom som köper det för att dom tycker att det är snyggt, är bäst!♥
... Jag har ett av sveriges vanligaste efternamn, Larsson
... Jag älskar att spela sims!

//Helenaaaaaaaaaa<33

Schackrutor

När man är sjuk är ju allting så tråkigt... Vad ska man göra liksom? Vet ni vad jag gjorde? Jo jag bakade faktiskt schackrutor, det är kakor ;) De såg lite konstiga ut.. Men de smakade i alla fall gott! Såhär skulle resultatet sett ut, eller såhär ser kakorna alltså ut.
Ja.. De är jättegoda!! Det kommer mer bloggning ikväll... Om något hälsosamt. Hm, ja vad kan det vara? Det får ni gissa er till nästa inlägg. Ses då!!!!

Härliga ställen<3

Hallu! xD

Vad mykke Sandra har bloggat! Jag måste nog blogga lite mer.
Men idag va det skola då, efter va jag med Mattiz, vi gjorde lite olika saker.
Sen åkte vi på basketen.

Vart skulle ni helst vilja vara, precis nu?

1.


2.



Härligt!

//Helenizz<33

Ny header!!

Jag är ju sjuk så jag hade inget att göra... Då gjorde jag ju såklart en ny header ♥
Hiss eller diss??

Fina, goda och roliga tårtor!

Visst vill man ju ha en snygg, söt fin och lite rolig tårta på sin födelsedag. Som en tårta med sina idoler på eller något liknande. Då kan ni ju kanske tänka er någon av de här fina tårtorna!
Visst vill man väl ha några av de roliga tårtorna ;) Helst den första... Men det kanske blir mer uppdatering av mig imorgon, jag mååste plugga.. :/ Vi hörs, ska sova.

Resor ♥

Tja! Jag kommer nog att blogga mer senare ikväll. Hade inget att göra nu, och vad gör man då? Jo bloggar här såklart! I år har vi planerat in 3 resor!! Det kanske blir fler, men det är inte klart än i såfall. De här ställena ska vi åka till:

The Reef är ett jättebra hotell med ett The Reef vattenpalats! Det
väldigt tropiskt och härligt där. The Reef och hotellet ligger i
Fredrikshamn i Danmark. Dit tar man bara Stena Line båten från Göteborg.
Härligt!!
Det är ett mysigt ställe uppe i Fjällen som heter Fjällvattnet. Dit åker vi
varje år med familjen och det är så mysigt! Man bor i en brun stuga med
två sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum. Lite längre bort finns det
också slalombackar, men det är vanligast att man åker längskidor där.
Jag hittade ingen bild på slalombackarna.
Jag ska också åka till Kreta i år! Det ska
bli extremt kul ♥
Visst ser det härligt ut! Så mitt 2011 kommer att bli jätteroligt! Bloggar mer sen.. Och då kommer jag visa olika snygga saker, ett märke som jag gillar!! Men det är då <3 Kraam ♥

Gottegris<33

Hallu! :P

Denna morgonen va väldigt jobbig, såhär gick det till:

Jag gick upp 25 minuter efter att pappa hade väkt mig. Så jag fick slänga i mig frukosten, och klä på mig, borsta tänderna, borsta håret... Och jag är väldigt seg på sånt, verkligen med kläderna. Jag vet typ aldrig vad jag ska ha på mig, även om gardroben nästan är full av kläder. Så vi kom lite försent till bussen, men vad gjorde det när vi fick vänta en halvtimme på den?!?! Vi satt ju i bilen, så kallt var det inte, men så bestämde vi oss för att åka. När vi kom till skolan hade det precis börjat. Så sa våran lärare att ingen buss hade kört! För att det va lite halt, men hallå så halt va det faktiskt inte! Och våran buss ahr dubbdäck! Men så fick vi alla fall göra vad vi ville! :P Så vi ritade och pratade, ingen lärae va där för alla va på möte, funnie! Sen tittade vi på film och sen gjorde vi vad som helst igen och sen va vi hemma då!

Lite jobbigt.

Men nu har jag äntligen hittat min DS laddare, så nu spelar jag DS, har inte gjort det på skit länge!

Visst blir man lite läskad av dom här bilderna... ?

Jag skulle vilja ha en chokladfontän! Det är så coolt! En sånhär:
åhh<33

//Helenaaaaaa<33

Ovanligt bra måndag

Hejsan alla våra härliga bloggläsare. Idag tycker jag att det var en ovanligt bra måndag, måndag brukar ju vara så tråkiga. När det just varit helg så är man lite grinig för att man måste gå upp tidigt igen! Men denna måndagen var rolig, halva av den i alla fall. Vi åkte nämligen skridskor med klassen! Fast innan det fick vi det tråkiga beskedet att vi kommer att ha prov varje vecka + högst 8 läxor. Inte det roligaste man kan höra precis.. Men tillbaka till skridsko åkningen! Alfred, Fabian, Samuel och Joel skulle ha bandy lektion med oss, alltså bandy på isen. Vi fick göra olika övningar, och efter det en match! Vårt lag vann för att My var med såklart ♥ Och efter det fick vi göra en tävling, den som åkte snabbast fram och tillbaka på hela planen! Och vårt lag vann igen, denna gången utan My ;D Men i alla fall, efter det, när lektionen var slut fick vi stanna kvar där och bara åka hur vi ville. Vi fick stanna tills stället stängde! Jag och My hade en hel skridsko hall för oss själva! Där tränade vi på piruetter och andra saker, utan hjälm. Konståkare har inte hjälm, och jag har gått på det. Så kan ganska mycket! Vi åkte en stund i alla fall och efter kanske en kvart gick vi in på ett café och fikade. Det var gott... Jag och My tog varm choklad, och Alfred trodde att vi drack kaffé, haha! Det var liksom en sådan där kaffé mugg. Men nu måste jag sova, eller åtminstone lägga mig och läsa en bok eller något. Vi hörs imorgon alla goa <3

- Vad ska jag ha för rubrik? Ja, nu har jag ju en! ;)

Halloj! ;)

Idag va det skola då, va skit trött i morse. Men jag kom i alla fall upp. Och var väldigt glad över att mamma kunde sjuktsa oss till skolan halv nio (den börjar kart i nio). Det var väl som vanligt.
Efter skolan följde Mikkis med maj hem, vi tittade klart på Eclipse (hon hade sett typ halva sist han va här) och sen åkte vi badmington.

Det värkar verkligen som att det går bra för denna bloggen, älskar den! Klicka här om du vill se våran hamla skruttiga blogg... Men jag bjuder på en liten bild på maaj:

That´s me! ;)
Nu måste jag göra läxa, seya!<3

//Helenaaaaaaaa<33


Helgen

Hejsan, Sandra här! Nu är helgen slut och imorgon börjar skolan igen. Ganska tråkigt, det dåliga med helgen är att den tar slut när den knappt har börjat! Men det kommer ändå bli en ganska rolig måndag, vi ska nämligen åka skridskor halva dagen. De som vill får stanna kvar när skolan är slut. I helgen har jag haft jätteroligt i alla fall, så det är en fördel! Här kan ni få en lista på vad jag gjorde i helgen, alltid lika roligt att berätta :D
Vi hörs antagligen imorgon, kram <3

Sandra här!

Hejsan alla :) Nu är det Sandra här, bloggens andra ägare. Helena bloggade det första inägget här på bloggen... Jo, nu är det ju så att vi hade en annan blogg förut, men vi tappade massor av läsare för att vi uppdaterade nästan aldrig! Så nu kände vi att vi ville börja om på nytt, med en ny blogg och en ny design. Just det ja, designen! Den är väldigt färgglad, som ni ser. Det tycker vi passar bloggens stil just nu. Jag och Helena är glada, bloggen är färgglad ♥ Den kanske inte är så proffsig, det är jag som gör alla designer. Jag kan göra mycket bättre! Men det får ni se när det någon gång i framtiden kommer en ny och proffsigare design. Då bloggen byter stil... Då tänker vi ha en tävling där ni ska få rösta fram vilken färg vi ska ha på bloggen, och vad som ska bli bloggens nya stil! Alla som röstar får en länkning, men det är då inte nu. Gud vad skönt det var att få skriva av sig.. Jag bara skriver och skriver. Men nu måste jag faktiskt sluta. Ska blogga på min egna blogg. Och få hit massor av läsare ♥ Kraaam <33
//Sandrou <3

Helena här!

Hallu! xD

Jag heter Helena, jag och min kusin Sandra gorde denna bloggen för att vi hade en annan blogg tillsammans. Men den var inte bra, vi tappade läsare och då va det inte lika kul att blogga längre. Både jag och Sandra har egna bloggar, så dom kommer ni att få höra om ibland.

Min: http://helenizz.blogg.se
Sandras: http://somestjarna.blogg.se

Den heter blondeegirls för att vi är två blonda tjejer ;D

Hoppas att ni kommer gilla bloggen!

//Helenaaaaaaaaa<33


RSS 2.0